14.08.2022 |
Viure als Pirineus

FESTIVALS DE SENDERISME

El Summit Val d'Aran Festival, el festival de senderisme dels grans cims, escalfa motors

Tindrà lloc del 23 al 29 d’agost i s’adreça a persones experimentades i amb bona condició física.
Val d'Aran festivals senderisme 2
El Summit Val d’Aran Festival, una referència per als senderistes/ feec.cat
El Summit Val d'Aran Festival, el festival de senderisme dels grans cims, escalfa motors

La Val d’Aran, més enllà dels senders amables que recorren el fons de vall, és territori de grans cims que arriben als 3.000 metres d’alçada. Muntanyes que van conquerir aventurers pioners a mitjan segle XIX i que avui han esdevingut ascensions emblemàtiques.

Aquest nou festival de senderisme s’adreça a persones experimentades i amb bona condició física. L’oferta d’activitats inclou ascensions a cims molt coneguts com el Montardo o el Tuc de Molières, i a d’altres menys populars però tan o més bells com el Mauberme.

Val d'Aran Festival summit

Inscripcions

La inscripció al festival costa 30€. Les rutes costen de 90€ per a 2 dies d’activitats fins als 190€ per a 5 dies (preus reduïts per a nens 14-17 anys). Tota la setmana d’activitats amb allotjament de 4* i MP, 495€ (preu per persona).

Val d'Aran festivals senderisme(Foto: ElTuc de Maubèrme és un dels cims més emblemàtics de la Val d'Aran / festivals de senderisme dels pirineus)

Activitats

Donada la situació que encara tenim, s’ha creat un programa complet i segur, adaptat a aquesta situació sanitària i centrat en les activitats. En aquesta edició es programaran les següents activitats:

  • Una travessia de tres dies de durada per la Vall de Ruda i Saboredo, el Circ de Colomers i Aiguamoig, així zona de Montardo d’Aran al Parc Nacional.
  • Tres ascensions diàries a muntanyes de diferent nivell físic i tècnic: Mauberme, Tuc de Parros, Baciver, Tuc de Ratera, Montardo, Tuc de la Salana i Molieres, el sostre de la Val d’Aran entre d’altres.
  • Les més emblemàtiques es repetiran a l’almenys 2 dies a la setmana a fi que puguin anar cada dia grups petits i es puguin combinar amb altres activitats.
  • Es programaran de forma diària les vies ferrades, perquè els participants puguin escollir dia i combinarà amb les ascensions.
  • Es realitzaran una sèrie de paquets per facilitar les reserves en els quals s’incloguin els diversos allotjaments de la Val d’Aran: hotels, hostals, apartaments i albergs.

Data: del 23- 29 d’agost de 2021. 

Per a més informació, visita www.visitvaldaran.com i al web dels Festivals de Senderisme dels Pirineus

El Summit Val d'Aran Festival, el festival de senderisme dels grans cims, escalfa motors
Comentarios