GASTRONOMIA

El restaurant Er Estrangèr de Betren aconsegueix un sol de la Guia Repsol

Er Estrangèr es defineix com un "refugi gastronòmic" i ofereix cuina moderna i personal, jugant amb els contrastos de sabors.
Er Estrangèr Betrén Vielha e Mijaran 2
photo_camera Francesc Gimeno Manduley "Mandu" del restaurant Er Estrangèr de Betrén / Guía Repsol

Els restaurants Bo.Tic, de Corçà (Baix Empordà), i Castell Peralada, de Peralada (Alt Empordà), han aconseguit aquest dilluns dos sols de la Guia Repsol 2023 en una cerimònia a Alacant, al País Valencià. El xef Albert Sastregener i la metre i sommelier Cristina Torrent estan al capdavant del primer des del 2017, mentre que el cuiner Javier Martinez coordina la direcció del segon al costat del cap de sala i sommelier Toni Gerez.

La Guia Repsol també ha reconegut amb un sol nou restaurants catalans, Aleia, Atempo, Come, Enigma (d'Albert Adrià), Granja Elena, Pur – Impur (de Nando Jubany) i Slow & Low, tots a Barcelona, a banda de Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat), i Er Estrangèr, a Betren (Vielha e Mijaran, Val d'Aran).

IMG-5891
Francesc Gimeno Manduley "Mandu" del restaurant Er Estrangèr de Betrén, a Vielha e Mijaran

Refugi gastronòmic a la Val d'Aran

Er Estrangèr es defineix com un "refugi gastronòmic" i ofereix cuina moderna i personal, jugant amb els contrastos de sabors.