23.01.2022 |
Viure als Pirineus

POMPIÈRS

Dos incendis controlats per Pompièrs-Emergéncies d’Aran

La tarda d’aquest dimecres, 22 de gener, va ser força intensa pel cos de Pompièrs-Emergéncies d’Aran
Incendi-Betren-1024x768 2
Incendi en un habitatge a Betren/Conselh Generau d'Aran
Dos incendis controlats per Pompièrs-Emergéncies d’Aran

La tarda d’aquest dimecres, 22 de gener, va ser força intensa pel cos de Pompièrs-Emergéncies d’Aran, que van haver de fer front a tres serveis simultanis en diferents punts del territori.

Al voltant de les 19:02 hores es va produir un incendi en un pis situat en un edifici de tres habitatges a Arties. Les dues primeres es van veure afectades per l’aigua i de la tercera es va cremar el sostre. Aquesta actuació va comptar amb la participació de vint-i-tres bombers in situ i tres mes al parc per cobrir, i es va allargar fins a les 23:09 hores.

Poc després. A les 19:25, va arribar l’avís d’un incendi a la cabina d’un camió de matèries perilloses en el kilòmetre 143,5 (Senet) de l’N-230. En arribar, els sis efectius que participaven en aquesta actuació verificaven que no hi havia cap foc i tornaven al parc, finalitzant el servei a les 20:45.

En últim lloc, a les 20:45 hores es produïa un altre incendi en una xemeneia d’un habitatge a Betren. Els cinc efectius que van participar en aquest servei varen extingir i sanejar la xemeneia, acabant l’actuació a les 23:05.

Dos incendis controlats per Pompièrs-Emergéncies d’Aran
Comentarios