El Govèrn d’Aran i l’Obra Social “la Caixa” firmen un conveni per millorar instal·lacions a l'Aran

Les millores es realitzaràn al Centre Ocupacional de la Val d’Aran i a la Residència Geriàtrica Sant Antoni de Vielha

aran
photo_camera Una imatge durant la firma del conveni

El Conselh Generau d’Aran i l’Obra Social “la Caixa” han signat un conveni de col·laboració per la realització de millores al Centre Ocupacional de la Val d’Aran i a la Residència Geriàtrica Sant Antoni de Vielha.

L’aportació que realitzarà l’Obra Social “la Caixa” de 20.000 €, anirà destinada per una banda a la millora de la cuina, el canvi de persianes a les aules i la millora de la sortida a l’exterior de la terrassa del Centre Ocupacional (ADDA), i per l’altra al canvi dels bancs exteriors de la Residència St. Antoni.

També s’ha visitat l’àrea de Conangles arranjada l’any 2016 dins del conveni entre la Diputació de Lleida i l’Obra Social “la Caixa” per a la preservació i difusió dels valors naturals.

Després de la signatura del conveni, els representants del Conselh Generau d’Aran i de CaixaBank han visitat les instal·lacions del Centre Ocupacional a Vielha acompanyats per la seva directora.

També s’ha visitat una de les actuacions realitzades durant el 2016 dins del projecte “Recuperació d’Àrees Naturals a la Val d’Aran” que fou finançat en l’àmbit del conveni entre la Diputació de Lleida i l’Obra Social “la Caixa” per a la preservació i difusió dels valors naturals.

Aquesta actuació va suposar la millora de cinc àrees naturals, entre elles la de Conangles, que és l’àrea que s’ha visitat avui.

Els representants d’ambdues institucions han manifestat que és important mantenir la col·laboració estreta entre ambdues entitats, atès que permet “millorar i contribuir al progrés de les persones i la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables”.

El Sr. Joaquim Macià, director d’Institucions a la Direcció Territorial de CaixaBank a Catalunya, ha recordat que a l’Obra Social “la Caixa” seguim treballant per aconseguir una societat amb més oportunitats, impulsant iniciatives socials, invertint en investigació i educació i difonent la cultura i la ciència. I tot això, per seguir ajudant als que més ho necessiten”.
 

comentaris