El Govern aranès no cedirà cap espai institucional per al referèndum de l'1-O

Barrera ha dit que ''ha de respectar totes les sensibilitats i mostrar la seva imparcialitat davant d'aquesta realitat social''

foto_3256324
photo_camera Imatge general de la sessió plenària que s'ha celebrat al Conselh Generau d'Aran. Foto: Conselh Generau d'Aran

El síndic d'Aran, Carlos Barrera, ha explicat, durant el transcurs d'un ple, que ha celebrat el Conselh Generau d'Aran, que no cedirà cap espai institucional per al referèndum de l'1-O.

Barrera ha explicat que no se cedirà la seu institucional de la Casa deth Senhor d'Arrós, ni a la seu administrativa del Conselh Generau a Vielha. El síndic ha argumentat que és per ''preservar les seus institucionals davant la polèmica dels plantejaments antagònics que s'estan produint en aquestes darreres setmaners a l'Aran''.

El síndic Barrera, ha afegit que el Conselh Generau d'Aran com a govern territorial, ''ha de respectar totes les sensibilitats que en aquests moments estan aflorant, i mostrar la seva imparcialitat davant d'aquesta realitat social''. Barrera, ha assenyalat que en els pròxims dies, i observant els esdeveniments tal com es vagin produint s'intentarà prendre una decisió consensuada al respecte.

comentaris