INCENDIS

Els Pompièrs i els Bombers treballen en un incendi a la zona de Canejan que afecta unes 80 hectàrees

Les flames han afectat dues cabanes de muntanya però no hi ha danys personals
c66b8165-d002-4d57-9b0b-6eddbb9543a6
photo_camera Columna de fum de l'incendi a la zona de Canejan, a la Val d'Aran / Pompièrs d'Aran

Els Pompièrs d'Aran i els Bombers de la Generalitat treballen des de les cinc de la tarda d'aquest dijous en un incendi que s'ha declarat en una zona boscosa al costat del poble de Canejan, municipi de la Val d'Aran fronterer amb França.

8c63ff22-3f9c-472e-af05-841fa578fd74
Flames de l'incendi a la zona de Canejan, a la Val d'Aran / Pompièrs d'Aran

Fonts dels Pompièrs d'Aran han explicat que el foc ha començat amb una columna de fum força destacable, i que des d'aleshores diverses dotacions del cos, entre les quals un helicòpter, actuen per apagar les flames. Poc després s'hi han afegit dotacions dels Bombers de la Generalitat de diferents destacaments de la zona. A darrera hora del dia s'ha fet una estimació de superfície afectada d'unes 80 hectàrees. Dues cabanes, o bordes, han resultat afectades per les flames, però no hi ha hagut danys personals.

Les mateixes fonts han explicat que la zona afectada és una de les previstes dins del pla de cremes de la Val d'Aran, per la qual cosa s'espera que, un cop s'hagi aconseguit controlar les flames, l'incident pugui haver ajudat en la tasca de prevenció contra incendis de més consideració.

Més a Val d'Aran