SUCCESSOS

Els Mossos d'Esquadra detenen a Vielha un home amb 28 dosis d'heroïna a la furgoneta que conduïa

Es va identificar i detenir una parella com a responsable del subministrament de l'heroïna
xr:d:DAFPBMpZ368:8,j:38650766815,t:22102110
photo_camera Les 28 dosis d'heroÏna que els Mossos d'Esquadra van localitzar a Vielha / MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat dos homes i una dona, d'entre 35 anys i 57 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Durant un control de pas preventiu que una patrulla de l'ARRO havia muntat dins del terme de Vielha, els agents van aturar una furgoneta, conduïda per un veí de la comarca, al qual li van trobar dins una ronyonera vuit embolcalls d'heroïna. Gràcies a l'escorcoll de la furgoneta, ja a la comissaria, van localitzar 21 embolcalls més dins un tub de plàstic en una butxaca de la roba de treball que duia a la furgoneta. Davant aquesta troballa, se'l va detenir i més tard es va identificar i detenir una parella com a responsable del subministrament de l'heroïna.

xr:d:DAFPBMpZ368:8,j:38650766815,t:22102110
Les 28 dosis d'heroÏna que els Mossos d'Esquadra van localitzar dins la ronyonera d'un home que conduia una furgoneta a Vielha / MOSSOS

La investigació va continuar per tal d'esbrinar la procedència de la droga intervinguda. El mateix dia es va aconseguir identificar i detenir una parella com a responsable del subministrament de l'heroïna.

Els detinguts, la parella amb antecedents, van passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció de Vielha, el qual va decretar presó per a la parella.