La cantant aranesa Alidé Sans actuarà a Nova York per Sant Jordi

És la primera vegada que la cultura i la llengua araneses són presents en un acte públic als Estats Units

alide sans
photo_camera La Daurada. Foto: Facebook oficial Alide Sans.

La cantant aranesa Alidé Sans actuarà a Nova York per aquest Sant Jordi. És la primera vegada que la llengua i cultura araneses seran protagonistes en un esdeveniment públic als Estats Units. El concert tindrà lloc el dia 22 d’abril, vigília de Sant Jordi, i s’emmarca en el programa d’activitats culturals i literàries organitzats per la Farragut Fund i el Catalan Institute of America, amb el suport del Diplocat i també de l’Institut Ramon Llull.

Alidé Sans, nascuda el 1993, té una sòlida trajectòria com a cantautora en llengua aranesa, les seves cançons beuen del reggae, la rumba i el soul i tenen una empremta molt personal, que l’han dut a ser present en els principals festivals de Catalunya. Aquest és el seu primer concert als Estats Units i es farà al Red Room KGB Bar de Nova York.

La resta d’activitats de difusió de la cultura i literatura catalana a Nova York (debats amb autors i traductors, recitals de poesia, concerts i actuacions per a infants) començaran el dilluns 17 d’abril i s’estendran fins diumenge 23. Es podran seguir a través de les xarxes socials, amb l'etiqueta #StJordiNYC, específic per a les activitats de Nova York, i el hashtag general de #BooksAndRoses, que recull totes les activitats organitzades entorn del 23 d’abril fora de Catalunya.

comentaris