Baqueira Beret obrirà el dissabte 18 de novembre amb 30 km de pistes

Hi haurà en funcionament 5 remuntadors i uns gruixos de neu entre 40 i 50 centímetres

foto_877495O
photo_camera Baqueira Beret el primer dia de la temporada. Foto: Marta Lluvich

Les fortes nevades i el fred intens de les últimes setmanes, que ha propiciat una abundant producció de neu, permetran a l'estació d'esquí de Baqueira Beret oferir 25 pistes sumant 30 quilòmetres de traçats oberts i uns gruixos màxims de neu de fins a 50 centímetres a la cota 2500 metres. Les condicions meteorològiques han permès avançar l'inici de temporada prevista pel 25 de novembre al dia 18. S'obrirà la zona central de Baqueira amb tots els remuntadors en funcionament excepte el Telecabina i el TDS (telecadira desembragable) Pla de Baqueira. Aquest cap de setmana estaran en funcionament els TDS Bosc, Mirador, Era Cabana, Jorge Jordana i el TS Esquirós. També els teleesquís Rabadà i les tres cintes de la zona de debutants.

Els gruixos a pistes després de les nevades i la producció de neu sumen 40 centímetres a 1800 metres i 50 centímetres a 2500 metres, unes quantitats importants tenint en compte l'època de l'any.

Està previst un preu especial del forfet que serà de 30 euros per a adults i 20 euros per a nens. L'estació mantindrà obert el seu funcionament entre setmana ja de manera estable, si la meteorologia ho permet, fins al dia previst de tancament que serà el 8 d'abril. Els responsables tècnics estan treballant per fer possible l'obertura de més pistes i remuntadors a partir del dissabte 25 de novembre quan les tarifes passaran a ser les previstes per a la temporada 2017-18 de 51,50 euros per adult i 34 euros l'infantil.