28.05.2022 |
Viure als Pirineus

SUCCESSOS

Mor una dona en el xoc frontal entre un cotxe i un camió a la N-230, a Bossòst

L'alcalde del municipi, Amador Marqués, alerta que és el segon accident mortal en pocs mesos i demanarà un estudi per si cal variar la senyalització

Bossòst
Bossòst
Mor una dona en el xoc frontal entre un cotxe i un camió a la N-230, a Bossòst

Una dona ha mort aquest dilluns a la tarda en el xoc frontal entre un cotxe i un camió que ha tingut lloc a la carretera N-230, en terme municipal de Bossòst (Val d'Aran). El Servei Català de Trànsit ha informat que s'ha tingut coneixement del sinistre a les 16.39 h, i que en concret ha passat al punt quilomètric 177,7 de la carretera esmentada. Els Mossos d'Esquadra investiguen ara les causes de la topada mortal. La víctima era la conductora i única ocupant del turisme. Arran de la incidència s'han activat dues patrulles de la policia catalana i quatre dotacions dels Pompiers d'Aran. A les 16.48 h la via s'ha tallat en ambdós sentits del trànsit al punt de l'accident, i a les 18.10 h seguia inhabilitada. Es donava pas alternatiu per un camí paral·lel al riu Garona.

L'alcalde de Bossòst, Amador Marqués, ha explicat a l'ACN visiblement afectat que la víctima era veïna del municipi i treballadora de l'Ajuntament. També ha explicat que és el segon sinistre mortal que té lloc en aquest punt amb pocs mesos de diferència. Concretament, l'altre accident va tenir lloc a l'agost, i també hi va morir una veïna de la població.

És per això que ha anunciat que demanarà un estudi a l'administració titular de la via per si cal variar la senyalització al tram on ha tingut lloc el sinistre i posar-hi línia contínua perquè no s'hi pugui avançar.

Mor una dona en el xoc frontal entre un cotxe i un camió a la N-230, a Bossòst
Comentarios