19.09.2021 |
Viure als Pirineus

DADES ACTUALITZADES COVID19 (24 ABRIL)

Vint-i-un nous casos positius i cent setanta-dues altes hospitalàries a l'Alt Pirineu i Aran

Des de l'inici de la pandèmia s'han comptabilitzat 30 defuncions per coronavirus
Hospital de Cerdanya 23 abril
Treballadors sanitaris de l'Hospital de Cerdanya/HdC
Vint-i-un nous casos positius i cent setanta-dues altes hospitalàries a l'Alt Pirineu i Aran

El Departament de Salut ha informat, aquest divendres dia 24 d'abril, que a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, hi ha 328 casos positius registrats, vint-i-un més que ahir, i 763 casos sospitosos. També es manté, des del 18 d'abril, la xifra de 30 morts, 23 en hospitals, 4 en residències geriàtriques, 2 al seu domicili i 1 més no classificat. A les residències de gent gran s'han registrat 73 positius i 53 sospitosos. Les altes hospitalàries han estat 172, 4 més que ahir i 10 més que abans d'ahir..

En els seus darrers comunicats, el Departament de Salut ja no actualitza el nombre d'ingressats als centres hospitalaris de l'Alt Pirineu i Aran.

Hospital de la Seu

L'alcalde de la Seu d'Urgell i President de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, ha informat a través de les xarxes socials que "a l’hospital de la Seu resten ingressats 2 pacients COVID19+ i no n’hi ha cap més pendent de resultat. No hem de lamentar cap mort ni s’ha fet cap trasllat". L'alcalde Fàbrega també ha informat que en l'àmbit d'influència del CAP de la Seu "ara mateix estan aïllades 218 persones, de les quals 38 són casos confirmats, 96 sospites i 84 contactes sense símptomes i ja s'han donat d'alta 97 persones. Acumulats s’han aïllat al domicili 45 casos confirmats positius, 132 sospites i 138 contactes (total 315)".

Catalunya

El Departament de Salut informa que a Catalunya fins ara hi ha hagut un total de 47.633 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR).

D’altra banda, hi ha un total de 92.889 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalaripositiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 5.558 persones.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 3.426 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 902.

A més, del nombre total de positius arreu del país, 7.758 són professionals sanitaris, mentre que 5.814 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 27.075 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 9.535 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 18.372 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 9.492 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 2.711 han mort a una residència, 108 a un centre sociosanitari i 549 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Vint-i-un nous casos positius i cent setanta-dues altes hospitalàries a l'Alt Pirineu i Aran
Comentarios