INSTITUCIONS

La Diputació de Lleida aprova un "pla de xoc" de 15 MEUR per ajudar els ens locals

ECP, PSC i Cs veuen insuficients els recursos que rebrà la ciutat de Lleida per la població i els serveis que acull
Pla mitjà del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, durant el primer telemàtic de la institució, celebrat el 24 d'abril del 2020. (Horitzontal)
photo_camera El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, durant el primer telemàtic de la institució/Salvador Miret

La Diputació de Lleida ha donat llum verda en el primer Ple telemàtic que celebra la institució al "pla de xoc" per repartir 15 MEUR entre ajuntaments, EMD i consells per pal·liar els efectes econòmics derivats de la crisi del coronavirus. Consta de tres plans específics, el de Salut, dotat amb 6 MEUR, el de Cooperació Local (5 MEUR) i el de Cooperació Comarcal (4 MEUR).

L'objectiu és injectar liquiditat i agilitzar i simplificar la tramitació administrativa per tal que els ens locals puguin disposar d'aquests recursos abans de dos mesos. ECP, PSC i Cs han reclamat una major assignació per a la ciutat de Lleida tenint en compte la població que té i els serveis sanitaris que acull i que donen servei al conjunt de la demarcació.

comentaris