PARTITS POLÍTICS

El PSC ratifica els caps de llista de Coll de Nargó, Montferrer, la Pobla i Tremp per a les municipals

Josep M. Sisteró, Isabel Perera, Joan Carles Boix i Sílvia Romero, encapçalaran les candidatures socialistes de Coll de Nargó, Montferrer i Castellbò, la Pobla de Segur i Tremp respectivament.
Foto Ordeig a CF
photo_camera Òscar Ordeig, intervenint en el consell de Federació del PSC de Lleida, Pirineu i Aran / PSC

El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran ha ratificat aquest dimarts un total de 18 caps de llista a diferents municipis per a les properes eleccions municipals de 2023, entre els quals hi ha els pirinencs de Coll de Nargó: Josep M. Sisteró; Montferrer i Castellbó: Isabel Perera; La Pobla de Segur: Joan Carles Boix; i, Tremp: Sílvia Romero. Així s’ha aprovat en el Consell de Federació, que en aquesta ocasió ha comptat amb la participació del Secretari de Política Municipal del PSC, Joaquín Fernández.

Foto Fernández a CF PSC
El Secretari de Política Municipal del PSC, Joaquín Fernández, intervenint en el Consell de Federació / PSC

El Primer Secretari del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha posat de relleu que “estem recuperant candidatures i llistes en pobles i municipis en les que no en vam poder fer al 2019; veiem doncs un canvi de tendència que ens porta al clar objectiu de tenir més llistes i per tant més alcaldies socialistes” i ha afegit que “la del PSC és la única oferta política que garanteix formar governs seriosos i responsables”.

Les candidatures avui aprovades se sumen a les que es van ratificar en el Consell del passat mes de setembre, com són la Seu d’Urgell, amb Joan Barrera al capdavant, i Peramola, encapçalada per Toni Mas.