PARTITS POLÍTICS

Sílvia Romero tornarà a encapçalar la llista de Compromís per Tremp a les eleccions municipals del 2023

Sílvia Romero Galera va néixer a Tremp al 1968, és doctora en Lingüística i llicenciada en Filologia Catalana. Ha exercit com a professora de català per a adults i a la universitat durant 30 anys.
Sílvia Romero PSC
photo_camera Sílvia Romero tornarà a encapçalar la llista de Compromís per Tremp a les municipals /PSC

Sílvia Romero tornarà a encapçalar la llista de Compromís per Tremp (CxT) a les eleccions municipals del 2023. Aquesta ha sigut l’única candidatura que s’ha presentat a l’assemblea del partit, que ha tingut lloc a Tremp aquest dilluns. Serà la segona vegada que Romero encapçala la llista de CxT; a les eleccions de 2019 va obtenir un 44% dels vots i 6 dels 13 regidors de l’Ajuntament.

Sílvia Romero (CxT)
Sílvia Romero al seu escó del Parlament de Catalunya

El perfil

Sílvia Romero Galera va néixer a Tremp al 1968, és doctora en Lingüística i llicenciada en Filologia Catalana. Ha exercit com a professora de català a adults i a la universitat durant 30 anys. Des del 2021, és diputada per Lleida al Parlament de Catalunya pel PSC.

Regidors CxT
Sílvia Romero amb els regidors de Regidors Compromís per Tremp /CXT

Romero té una àmplia experiència en la política local. És regidora de l’Ajuntament de Tremp des de l’any 2007, es va ocupar de les regidories d’Educació i Cultura durant el període 2007-2015. Es compromet a continuar treballant perquè Tremp torni a ser un referent al Pirineu.