PARTITS POLÍTICS

L'assemblea de Compromís elegeix Joan Barrera candidat a l'alcaldia de la Seu d'Urgell

Joan Barrera ha fet una crida a tothom que vulgui un canvi a la Seu a sumar-se a Compromís X La Seu, més enllà de la militància en un partit o un altre.
Joan Barrera candidat alcaldia
photo_camera L'assemblea de Compromís X La Seu ha escollit Joan Barrera candidat a l'alcaldia / CxLS

L’assemblea de militants i simpatitzants de Compromís X La Seu, celebrada aquest divendres, ha escollit  Joan Barrera com a nou cap de llista i candidat a alcalde per a les eleccions municipals del maig del 2023.

L’assemblea de Compromís ha constatat "com en els darrers 20 anys la nostra ciutat ha perdut lideratge i iniciativa, trobant-nos avui amb una Seu parada". L'assemblea ha apostat "per una Seu que recuperi població i retingui talent, una Seu que retrobi la il·lusió per impulsar noves activitats econòmiques, una Seu amb els espais públics cuidats i carrer nets, una Seu on sigui realitat una nova Residència per a la Gent Gran i uns serveis hospitalaris amb més qualitat, on l’Hospital d’Andorra jugui un paper complementari per tal d’estalviar desplaçaments a Lleida".

Joan Barrera: "Des d’una oposició constructiva a l’actual equip de govern de Junts i ERC, ja hem fet moltes propostes positives i concretes per a la nostra ciutat. La major part d’elles no s’han tingut en compte"

En un comunicat, Compromís afirma que "hem de recuperar la il·lusió col·lectiva com a primer pas per al rellançament econòmic i social" i ha afegit que "l’única alternativa real a l’actual govern de la Seu i per tal de redreçar la situació és un canvi a l’ajuntament, Joan Barrera i Compromís. Des d’una oposició constructiva a l’actual equip de govern de Junts i ERC, ja hem fet moltes propostes positives i concretes per a la nostra ciutat. La major part d’elles no s’han tingut en compte".

IMG-20220513-WA0005
L'assemblea de Compromís X La Seu, celebrada aquest divendres, ha escollit Joan Barrera candidat a l'alcaldia / CxLS

Joan Barrera es compromet a prioritzar tres línies de treball: Reactivació econòmica, Espai públic i seguretat ciutadana i Nou Hospital i Residència

Joan Barrera, candidat a alcalde en  les pròximes eleccions municipals, ha fet una crida a tothom que vulgui un canvi a la Seu a sumar-se a Compromís X La Seu, més enllà de la militància en un partit o un altre. “Avui La Seu es troba en una situació tan delicada que cal per damunt de tot prioritzar la nostra ciutat per rellançar-la amb èxit cap a la nova dècada”.

La Seu té possibilitats: el seu Patrimoni cultural i natural, la seva gent i les seves empreses, i si entre tots marquem grans objectius compartits, segur que superarem aquesta situació, com en el passat en vam saber superar d’altres de tant o més difícils.

Joan Barrera
Joan Barrera

El perfil

Joan Barrera i Aranda té 38 anys. És pare de família. De formació és enginyer superior en geologia. Ha treballat i treballa com a enginyer a diferents empreses consultores i constructores tant a Catalunya com a Andorra i també per compte propi. Va ser conseller comarcal al mandat 2015-19 i és regidor de l’ajuntament de la Seu des del 2015.