TECNOLOGIA

La 2a edició de la 'Mobile Week la Seu' tanca amb èxit triplicant la participació respecte l’any passat

Enguany hi ha hagut un total de 1530 participacions, entre les presencials i per streaming.
Mobile Week la Seu-9
photo_camera La 2a edició de la Mobile Week la Seu d'Urgell tanca amb èxit / laseu.cat

La segona edició de la Mobile Week celebrada la Seu d’Urgell ha tancat portes aquest passat dissabte amb un gran èxit de participació i organització, tal i com demostren les 1.530 participacions, tant de manera presencial com per streaming, durant els cinc dies d’aquesta iniciativa promoguda per la Mobile Word Capital.

Mobile Week la Seu-7
La 2a edició de la Mobile Week la Seu d'Urgell tanca amb èxit / laseu.cat

Jordi Fàbrega, vicealcalde de la Seu d’Urgell manifesta al respecte que “fem una valoració molt positiva d'aquesta segona Mobile Week celebrada a la Seu d'Urgell. A nivell quantitatiu hem gairebé doblat activitats i més que triplicat participants, evidenciant que anem pel bon camí. Però sobretot a nivell qualitatiu, les xerrades, tallers i diferents activitats han estat molt ben valorades per tots els assistents, i tots els ponents tenien un nivell altíssim de coneixements i de poder de comunicació"

Des de l’organització de la Mobile Week la Seu d’Urgell es vol remarcat també la bona recepció de les activitats per part de les escoles i les dirigides als col·lectius més vulnerables o amb major escletxa digital, obtenint una alta participació totes elles. “S'ha complert amb escreix el lema de connectar ciutadania i tecnologia, i el de construir ponts i destruir barreres", afegeix Fàbrega.

Mobile Week la Seu-6
La 2a edició de la Mobile Week la Seu d'Urgell tanca amb èxit / laseu.cat

Davant de la consolidació d’aquesta iniciativa, el vicealcalde urgellenc afirma que “per part nostra, la Mobile Week ha vingut per quedar-se, i esperem comptar també l'any vinent amb la confiança de Mobile World Capital per tornar a ser una de les seus d'aquest esdeveniment". 

Jordi Fàbrega agraeix totes les persones, institucions i empreses que han fet possible aquesta edició, “en la qual, novament, la Seu s'hi ha bolcat de ple posant en valor una ànima tecnològica que tenim, però que encara és força desconeguda per molts dels nostres veïns i les nostres veïnes". 

comentaris