17.04.2021 |
Viure als Pirineus

CRISI CORONAVIRUS

Municipis pirinencs tanquen totes les fonts públiques per evitar contagis de coronavirus

La Seu, Tremp, la Pobla de Segur, Sort, Isona, i altres municipis, segueixen la recomanació de la Secretaria de Salut Pública.
dav
Font del Passeig de la Seu d'Urgell, aquest divendres/FS
Municipis pirinencs tanquen totes les fonts públiques per evitar contagis de coronavirus

Els municipis pirinencs han tancat les seves fonts públiques i els brolladors d'aigua, seguint les recomanacions del Departament de Salut. és el cas de la Seu d'Urgell, Tremp, la Pobla de Segur, Sort o Isona. 

Font de Caps de Tremp CCPJ

(Foto: Font de caps de Tremp/CCPJ)

La decisió s'ha adoptat per evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2. Aquesta mesura s’alinea amb la recomanació feta per la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut que assegura que “atès que aquestes instal·lacions, on hi pot haver més contacte amb les mans o la boca, es recomana indicar que no s’utilitzin mentre duri aquesta crisi sanitària o, en els casos que sigui possible, deixar-les sense funcionament i adoptar mesures per evitar-hi l’accés”. El tancament és indefinit fins que finalitzi l'estat d'alarma. 

Desinfecció a la Seu

El grup especial de prevenció d'incendis forestals del cos dels Agents Rurals, amb el suport dels treballadors de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet, està duent a terme aquest divendres.la desinfecció dels voltants i entrades del Sant Hospital de la Seu d'Urgell i de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, així com del recinte de l'estació d'autobusos de la capital alturgellenca. L'objectiu d'aquesta actuació, que es realitza en espais públics de força concurrència de persones, és evitar la propagació del coronavirus.

Pla general on es veuen dos operaris duent a terme tasques de desinfecció a l'exterior de l'edifici del Sant Hospital de la Seu d'Urgell. Imatge facilitada per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell el 27 de març de 2020 (Horitzontal).

(Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)

Municipis pirinencs tanquen totes les fonts públiques per evitar contagis de coronavirus
Comentarios