ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Àlex Garcia revalidarà l’alcaldia de Talarn encapçalant una llista d’Acord Municipal, vinculada a ERC.

És l'única candidatura que es presenta després que Junts no hagi pogut reunir a temps els set candidats per completar-la.
Talarn Festival presentació IEI
photo_camera Àlex Garcia, a la dreta, durant la presentació a l'IEI del Talarn Festival presentació / IEI

L'alcalde de Talarn, Àlex Garcia, aconseguirà l’alcaldia a les municipals del 28 de maig al fracassar l’única candidatura amb què, en principi, havia de competir en aquest municipi pallarès. Finalment, però, la llista electoral de Junts no s’ha proclamat al no haver aconseguit reunir a temps els set candidats necessaris per completar-la. Així ho van confirmar ERC i Junts, després que, aquest dilluns, les juntes electorals de zona hagin proclamat els candidats.

Talarn Festival presentació IEI
Àlex Garcia, a la dreta, durant la presentació a l'IEI del Talarn Festival presentació / IEI

Així doncs, Àlex Garcia revalidarà l’alcaldia de Talarn després de guanyar les eleccions fa quatre anys encapçalant una agrupació d’electors independent. D'aquesta manera, l'alcalde de Talarn s'afegeix als cinc de l'Alt Pirineu i Aran que seran alcaldes sense necessitat de passar per les urnes i no haver d'enganxar cap cartell. Àlex Garcia, a les eleccions del 28 de maig, liderarà una llista d’Acord Municipal (AM), vinculada a ERC.