No us perdeu la revista VIURE ALS PIRINEUS d'octubre

És un número molt especial. Quan vam començar a fer-lo, al setembre, no sabíem què passaria. Ara sabem més coses, però són temps marcats per la incertesa. De tota manera, estem molt satisfets de la publicació que hem fet, pensem que és una de les millors de l'any juntament amb les que vam fer els mesos del confinament i de les quals n'estem molt orgullosos. Si encara no la teniu en paper, la podeu consultar en aquest enllaç.
DSCN5725
photo_camera Imatge de la capçalera d'aquest mes d'octubre, un número històric.

Fer aquesta publicació ha estat possible gràcies a tot un seguit de col·laboradors i a un bon nombre d'anunciants fidels al nostre mitjà. Anunciants que, tot i les dificultats del moment, ens garanteixen la seva confiança i ens permeten fer una revista de qualitat.

Si repassem el contingut d'aquest mes hi trobem el següent: articles d'opinió d'Enric Quílez, de Carlos Guàrdia i de Daniel Fité, opinions qualificades que aporten un contingut històric i periodístic que va més enllà d'una opinió i prou; també publiquem notícies d'actualitat com la del fòssil robat a Coll de Nargó, les noves termes de Llívia, la celebració del Vall de Boí Trek Festival, el premi AUCer-Vila de Puigcerdà per a l'estudiant Alba Pérez Marginet, les excavacions a la vil·la romana de Llorís, les jornades gastronòmiques del Km0 a l'Alta Ribagorça i la campanya "Territori i Natura" per reforçar la imatge turística de l'Alt Pirineu i Aran.

Fer aquesta publicació ha estat possible gràcies a tot un seguit de col·laboradors i a un bon nombre d'anunciants fidels al nostre mitjà. Anunciants que, tot i les dificultats del moment, ens garanteixen la seva confiança i ens permeten fer una revista de qualitat

A banda de l'actualitat, Feliu Sirvent ha anat a parlar amb el Diego Alías del restaurant Ca l'Amador, de Josa de Cadí, i ha fet un reportatge d'aquest establiment per a la secció Els Fogons del Pirineu, i en les pàgines especials de la Fira de Sant Ermengol fa una esplèndida entrevista a Eugeni Celery, propietari de la Formatgeria Eugene de la Seu d'Urgell, que és el tema de portada; i una conversa amb la jove Helena Guillén, de la Formatgeria Montmelús

Cada any en aquesta època de l'any la revista té unes pàgines centrals dedicades a la Fira de Sant Ermengol que enguany es farà en versió online però que igualment vam voler fer dedicant-nos al món dels formatgers: aquestes pàgines comencen amb un article de Jordi Fàbrega i Mireia Font, continuen amb un escrit de Joan Talarn, un article sobre l'Aula de Tast Online de la Fira de Formatges, l'entrevista a l'Eugeni Celery (inclosa en aquestes pàgines centrals), una entrevista a Pere Pujol de Ger i un reportatge sobre la Isabel Guasch i el Ramon Llaugí de l'Esquella de Bellver.

La capçalera inclou dues pàgines amb els guanyadors i guanyadores de l'edició d'enguany dels Jocs Florals de Cerdanya i, entre altres coses, la ruta botànica que Enric Orús ens apropa cada mes i que aquest cop proposa una excursió per Eina.

Moltes gràcies a tots i a totes les que feu possible que VIURE ALS PIRINEUS surti cada mes al carrer, des de l'any 2002, i es converteixi en un convidat més a les llars de les famílies pirinenques superant crisis, pandèmies i els canvis de costums i d'hàbits que ens ha tocat viure en aquest primer terç del segle XXI. 

Salut!

Més a Editorial