Tomás Llorenç 2on i Tón Cònsul 5è a la Challenge Cup de La Haya

Els patinadors catalans Tomàs Llorenç del CEGVA i Tón Cònsul del FC Barcelona han participat en la competició internacional de patinatge artístic sobre gel Challenge Cup de La Haya.

Tomas Llorenç plata challenge cup credit FEDH
photo_camera Tomas Llorenç plata challenge cup credit FEDH

Del 18 al 22 de febrer s'ha celebrat a La Haya (Holanda) la prestigiosa prova internacional Challenge Cup, amb la participació dels patinadors catalans de la FCEH Tomás Llorenç i Tón Cònsul, campió i subcampió campió d'espanya de patinatge artístic sobre gel. 

Pel que fa al patinador de CEGVA, Tomás Llorenç, va aconseguir la medalla de plata en la categoria Novice Advanced amb un total de 103.69 punts (32,23 en el programa curt i 71.46 en el llarg), mentre que el patinador del FC Barcelona, Tón Cònsul, va finalitzar en la 5a posició Júnior amb un total de 131.92 punts (49,17 en el programa curt i 82,75 en el programa llarg). Malauradament cap dels dos catalans van poder assolir la mínima de 42 punts de tècnica en el programa llarg necessaris per anar al mundial. Cal destacar que Tomàs Llorenç aquesta temporada ha aconseguit pujar al pòdium a totes les competicions internacionals a les que s'ha presentat.

Més a Comarques