01.12.2022 |
Viure als Pirineus

L'Aeroport Andorra-La Seu vendrà la marca "Pirineu"

Aeroport d´Andorra-la Seu
Aeroport d´Andorra-la Seu
L'Aeroport Andorra-La Seu vendrà la marca "Pirineu"
La taula estratègica de l'Aeroport Andorra-La Seu es marca la necessitat de vendre millor a l'exterior els atractius del Pirineu per tal d'atraure visitants a través de vols comercials. Els representants polítics i econòmics que la conformen es van reunir el passat mes de desembre per planificar la promoció de la instal·lació amb la nova etapa que s'obrirà a partir del 8 de gener, quan la instal·lació ja podrà rebre avions de passatgers.
La trobada presidida pel secretari general d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, que va fer una crida als representants del territori perquè donin a conèixer l'oferta turística de l'Alt Urgell i Andorra, amb elements com ara l'esquí, el comerç i el patrimoni natural i cultural.
Font va assenyalar que el Govern ja ha completat la posada a punt de l'aeroport, però que ara resta la feina de trobar operadors que vulguin programar vols a la Seu. No obstant això, des del Departament de Territori asseguren que ja hi ha companyies interessades en el nou camp de vol.
L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, va recalcar el fet que l'Aeroport Andorra-La Seu ja està consolidat com una pista de referència pel que fa a aviació privada, ja que aquest any 2014 ha rebut més de 2.000 operacions, principalment de vol esportiu i de lleure.
Batalla admet que la consolidació d'una oferta de vols no serà fàcil, però que ara hi ha les condicions perquè el complex pugui oferir trajectes nacionals o internacionals.
A la reunió també hi han pres part, entre d'altres, el delegat de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins; el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro; l'alcalde de Ribera d'Urgellet, Antoni Capdevila, i el president de l'Associació d'Hostaleria de la comarca, Miquel Àngel Sánchez.

L'Aeroport Andorra-La Seu vendrà la marca "Pirineu"
Comentarios