L'Estat autoritza la licitació de tasques de conservació a carreteres de l'Alt Pirineu

L'N-145 i l'N-260 són les vies més beneficiades

comencen-les-obres-dasfaltat-a-la-carretera-n-145-de-la-seu-durgell-a-andorra
photo_camera Carretera N-145 de la Seu a Andorra

El Consell de Ministres ha autoritzat aquest divendres licitació d'un contracte de serveis per a l'execució de diverses operacions de conservació i explotació en carreteres de l'Estat a Lleida. L'import de la licitació és de més de 24 MEUR. Pel que fa a les carreteres són: N-145 des de la Seu d'Urgell fins a la frontera amb Andorra, l'N-260 des del límit amb la demarcació de Girona fins a la intersecció amb l'N-230 (Pont de Suert) i l'N-260R fins al límit de la concessió del Túnel del Cadí. Els contractes de serveis per a l'execució d'operacions de conservació i explotació tenen per objecte realitzar els treballs de serveis de comunicacions i de vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semaforització.

A més, s'inclouen les tasques d'establiment d'inventaris i reconeixements d'estat, agenda d'informació d'estat i funcionament de la carretera, programació, coordinació, seguiment i informació de l'execució dels treballs, Actuacions de suport a l'explotació, estudis d'accidentalitat i informes de seguretat viària.

Així mateix, es realitzaran els treballs de desbrossament, fresats i reposició del ferm, neteja de cunetes, i en general, totes les tasques de conservació ordinària de les vies al seu càrrec.

comentaris