01.07.2022 |
Viure als Pirineus

LA COMPETICIÓ ES POT VEURE EN DIVERSOS TRAMS DE L’ALT URGELL I LA BAIXA CERDANYA, EN EL MARC DEL 75È ANIVERSARI DEL CLUB DE CAÇA I PESCA DE L’ALT URGELL

Arrenca al riu Segre el Campionat d’Espanya de Pesca amb Mosca

Aquest dijous ha començat, al riu Segre, el 27è Campionat d'Espanya de Pesca de Salmònids amb Mosca. Enguany la competició estatal es pot veure en diferents trams de les comarques de l'Alt Urgell i la Baixa Cerdanya, que s'han preparat durant els darrers dies per tal que estiguin en les millors condicions. El torneig finalitzarà diumenge.

IMG-20160701-WA0009
Cartell Campionat d'Espanya de Pesca amb Mosca
Arrenca al riu Segre el Campionat d’Espanya de Pesca amb Mosca

El campionat es fa entre seleccions autonòmiques i reuneix els 128 millors pescadors de l'Estat, escollits en els respectius campionats territorials. Entre els organitzadors hi ha el Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell. De fet, l'elecció de la Seu com a nucli central de la prova és un dels actes principals del 75è aniversari de l'entitat urgellenca, que s'està celebrant enguany.

A més a més, tres pescadors locals competeixen aquests dies amb l'equip català. Entre ells hi ha Jordi Bastida Vidal, que ara fa dues setmanes es va proclamar campió de Catalunya de pesca amb mosca. Aquest torneig es va celebrar en bona part en els mateixos trams que aquesta setmana es fan servir a nivell estatal. És el cas, entre d'altres, del tram entre la Quera i la Seu o bé el que va d'Isòvol a Bellver de Cerdanya.

El campionat també serveix de concentració de l'equip estatal absolut, per tal de preparar la participació al Campionat del Món de pesca amb mosca. Entre els organitzadors també hi ha la Federació Catalana de Pesca i Càsting, l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Arrenca al riu Segre el Campionat d’Espanya de Pesca amb Mosca
Comentarios