08.12.2022 |
Viure als Pirineus

La consellera Meritxell Borràs es reunirà avui amb el síndic d'Aran

La reunió tindrà lloc avui a les 10:30h a la seu del Conselh Generau d'Aran a Vielha.

foto_3223027
La consellera de Governació, Meritxell Borràs, en una compareixença al Parlament.
La consellera Meritxell Borràs es reunirà avui amb el síndic d'Aran

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, es reunirà avui amb el síndic d’Aran, Carlos Barrera, per signar l’acord de finançament entre la Generalitat i el Conselh Generau d’Aran de l’any 2017. La reunió tindrà lloc a la seu del Coselh Generau d’Aran a Vielha, a les 10.30 hores.

La consellera Borràs estarà acompanyada de la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós, i la directora general d’Administració Local, Montserrat Mundi. La representació del Conselh Generau d’Aran, encapçalada pel síndic d'Aran, estarà integrada pels vicesíndics i consellers que en formen part.

Actes de la Hèsta d’Aran, Diada nacional de la Val d’Aran

Acompanyada del síndic de la Val d’Aran, Carlos Barrera, la consellera Meritxell Borràs, assistirà a la Missa solemne que se celebrarà a les 12 hores, al Santuari de Nósta Senhora de Mijaran. Tot seguit, tindrà lloc l’acte institucional de la Hèsta d’Aran, que es farà a les runes del Santuari de Mijaran, i en el decurs del qual intervindran el síndic i la consellera.

La consellera Meritxell Borràs es reunirà avui amb el síndic d'Aran
Comentarios