Vielha

El Conselh Generau d’Aran i Baqueira Beret renoven la col·laboració per la temporada vinent

L’estació d’esquí Baqueira Beret i el Conselh Generau d’Aran han renovat els seus compromisos de col·laboració per la propera temporada: concretament pel que fa a la col·laboració entre Baqueira i el CETEI (Centre de Tecnificació d’Esports d’Hivern) Val d’Aran, en quant a la subvenció dels forfaits de temporada de la Pre-Tecnificació i Tecnificació esportiva que reben els joves esquiadors, i que són subvencionats en gran part per l’estació d’esquí aranesa

CETEI
photo_camera La formació de joves esquiadors és un dels eixos de la política aranesa

El vicesindic d’Aran i conselhèr d’Esports Luís Carlos Medina, ha manifestat que aquesta col·laboració esdevé indispensable per al funcionament del CETEI, que actualment dona activitat a esportistes en Tecnificació i Pre-Tecnificació esportiva.

Cal recordar que l’última temporada 34 joves esportistes han integrat els programes formatius de Pre-Tecnificació del CETEI Val d’Aran, 21 esportistes d’esquí alpí, 5 de Snowboard, 5 de freeride i 3 de frestyle.

Amb un programa esportiu proposat pels clubs aranesos, el Centre de Tecnificació de la Val d’Aran, aposta any rere any, per la formació a la cerca de nous talents per als esports de neu.
El Centre de Tecnificació Esportiva d’Esports d’Hivern de la Val d’Aran, vinculat a la Real Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI) i a la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), té per objectiu ajudar a la progressió de joves promeses i vetllar per la seva formació integral. Els esportistes seleccionats reben formació tècnica/esportiva i acadèmica, a més d’un seguiment mèdic/psicològic per garantir un estat de salut adequat per a la pràctica esportiva i una sortida professional de futur.

A més de la col·laboració amb Baqueira Beret, el CETEI compta amb el suport del Conselh Generau d’Aran, la Diputació de Lleida i el CSD (Consejo Superior de Deportes).