22.05.2022 |
Viure als Pirineus

Càritas inaugura aquest dissabte un nou centre d'atenció i activitats a Vielha

Càritas d'Urgell inaugura aquest dissabte 19 de setembre el nou local de l'entitat a Vielha, a la Vall d’Aran. És un espai amb vocació de servei, que aglutina les activitats de formació i de suport i també l’atenció a persones i famílies en dificultats.

caritascat-1807121
Càritas desenvolupa una tasca solidària a tot el territori.
Càritas inaugura aquest dissabte un nou centre d'atenció i activitats a Vielha

El “Centre Vall d’Aran” obrirà les seves portes al públic a les 16:00 en una activitat oberta a tothom. A les 17:30 es celebrarà l'acte de benedicció i inauguració, que serà presidit per l'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, Mons. Joan-Enric Vives. Es preveu l'assistència de les autoritats locals així com del Delegat Episcopal per a Càritas, Mn. Jaume Mayoral i del Director de Càritas d’Urgell, Sr. Josep Casanova.

El “Centre Vall d’Aran” centralitzarà el conjunt d'activitats i serveis que s'ofereixen als usuaris a la Vall, i entra a formar part de la xarxa de centres que donen suport amb prestacions diverses arreu de la diòcesi d’Urgell: a Balaguer, Puigcerdà i La Seu d’Urgell.

Aquest tipus de centre és molt útil ja que ajuda a la nostra entitat a ser més present entre la població de l’àrea, i ofereix una major qualitat i quantitat de serveis a les persones usuàries i també als voluntaris.

Càritas ha invertit al llarg del 2014 un total de 8.532,81 euros en ajudes. Hem donat suport a 63 famílies amb el suport de 28 voluntaris. L’objectiu és millorar l’atenció.


DIA:                 Dissabte, 19 de setembre de 2015
HORA:             17:30 hores
LLOC:             Avinguda Maladeta, 14, baixos
ACTE:             Inauguració Centre Vall d’Aran

Càritas inaugura aquest dissabte un nou centre d'atenció i activitats a Vielha
Comentarios