28.01.2022 |
Viure als Pirineus

Bossòst clausura el Black Mountain amb èxit de participació d'autors i lectors

Fi de festa a la plaça de l'Esglèsia

IMG_20170501_001132_481
Black Mountain Bossòst
Bossòst clausura el Black Mountain amb èxit de participació d'autors i lectors

Bossòst va clausurar ahir, dia 1 de maig el Black Mountain, el primer festival de gènere negre de la Val d'Aran, amb gran èxit de participació d'escriptors i lectors, vinguts de diverses parts de la geografia espanyola. El saló d'actes de l'Ajuntament es va quedar petit per acollir les taules literàries al torn al gènere negre, amb actors com Alicia Giménez Barlett, Angeline Pfitzner, Fernando Martínez Laínez, Jerónimo García Tomás, José Vaccaro Ruiz, Manuel Quinto, Mariano Sánchez Soler, Pablo de Aguilar, Paco Gómez Escribano, Xavier Borrell o José Luis Muñoz, comisari del Festival.

20170501_122603

IMG_20170501_001132_481


A més a més, es van realitzar projeccions de cinema a la sala audiovisual de Les, una sessió de jazz, una ruta per la muntanya, activitats gastronòmiques i un fi de festa amb firma de llibres a la plaça de l'Església. També es van otorgar els premis de La Orilla Negra i el primer concurs literari Black Mountain Bossòst. El Festival, que ha permès emplenar els hotels de la població, ha sigut organitzat per l'associació "Lee o Muere", l'Ajuntament de Bossòst i Ediciones del Serbal, amb la col·laboració de diverses entitats.

IMG_20170430_192227_977

L'alcalde Amador Marqués ha explicat que "el Black Mountain es un primer pas important per garantir l'accés a la literatura i la cultura en general, així com fer de Bossòst un destí de referència pel que fa a la promoció i la creació cultural." Després d'efectuar les primeres valoracions, l'Ajuntament i el comissari José Luis Muñoz, treballaran en la possibilitat d'organitzar una nova edició.

Bossòst clausura el Black Mountain amb èxit de participació d'autors i lectors
Comentarios