CRISI CORONAVIRUS

Baqueira Beret ajorna l'inici de temporada previst per divendres

L'estació aranesa volia obrir amb l'aixecament el confinament perimetral municipal de cap de setmana
Pla de detall d'un rètol que anuncia Baqueira Beret, amb l'estació al fons. Imatge del 2 de desembre del 2020. (horitzontal)
photo_camera Estació de Baqueira Beret a la Val d'Aran/ Marta Lluvich

Baqueira Beret no iniciarà finalment la temporada d'esquí el pròxim divendres, tal com havia anunciat. L'estació aranesa havia d'explicar els detalls de la campanya de neu en una roda de premsa telemàtica aquest dijous però que finalment ha quedat desconvocada. En el mateix comunicat de premsa, Baqueira informa que juntament amb l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM) està treballant per obrir les instal·lacions el més aviat possible. Igual que la majoria d'estacions d'esquí catalanes, Baqueira Beret volia obrir les instal·lacions una vegada s'aixequés el confinament municipal de cap de setmana, cosa que a dia d'avui encara no ha tingut lloc degut a les dades de contagi de la covid-19.

Les estacions d'esquí catalanes havien fixat inicialment per al 9 de desembre l'obertura dels complexos, una vegada passat el pont de la Puríssima, per tal de no motivar aglomeracions d'esquiadors. L'allargament de les restriccions per part del Govern a causa de les males dades de propagació de la covid-19, ha fet que ara com ara, les estacions d'esquí, encara no hagin anunciat una data per a l'obertura dels complexos.

Més a Val d'Aran