07.12.2022 |
Viure als Pirineus

Bagergue crea “La Ruta dels racons i espais florits”

Bagergue ha editat una publicació amb 25 punts d’interès que permet recórrer el poble seguint els diferents corrals, cases i espais florits i així, poder gaudir de tots els punts d’interés turístic que ofereix aquesta localitat de la Val d’Aran.

IMG_1250
Bargergue en un bonic dia de primavera.
Bagergue crea “La Ruta dels racons i espais florits”

La publicació tindrà una tirada de 4000 exemplars i es distribuirà en els establiments de Bagergue i també, als seus punts d’informació.

IMG_1757

Aquest mapa també anirà insertat en el tríptic que publica l’EMD de Bagergue, amb una tirada de 6000 exeplars i que es reparteix en hotels, apartaments i oficines d’informació turística de la Val d’Aran.

Aquesta publicació s’ha creat en el marc de les actuacions del projecte Viles Florides amb el que també s’han adornat diferents espais de la  localitat de Bagergue.

IMG_1905

Bagergue va obtenir la màxima distinció en l’edició Viles Florides de Catalunya 2016 amb quatre Flors d’Honor, juntament amb Olot, Vila-Seca, Mollet i Figueres. Bagergue espera poder revalidar les quatre Flors d’Honor en l’edició de 2017.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.

IMG_1826

Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Viles Florides és un projecte avalat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT).

Bagergue crea “La Ruta dels racons i espais florits”
Comentarios