Viu l'aventura amb el Club Vip Baqueira Pallars

El Club Vip Baqueira Pallars ofereix a preus molt especials els seus apartaments turístics, situats a les Valls d’Àneu, concretament Luxury House Esterri d’Àneu i Luxury House València d’Àneu. Uns apartaments que es poden contractar només com a allotjament o bé acompanyats de paquets turístics. Apartaments de gran qualitat, d’1, 2 i 3 habitacions, amb capacitat de 2 a 8 persones, totalment equipats. La decoració us agradarà.

vip
photo_camera Gran oferta turística amb el Club Vip Baqueira Pallars.

El fet d’entrar a formar part del Club obre les portes en el lloguer d’allotjaments turístics per a tot l’any i permet gaudir de descomptes especials en les activitats que es practiquen durant l’hivern: serveis de lloguer d’esquís d’snow, excursions en moto de neu, raquetes, escola d’esquí, etc.

L’empresa proposa classes d’esquí i d’snow, excursions amb moto de neu, ràfting, barranquisme, l’organització d’estàncies especials, reserves d’activitats, guarden l’equip d’esquí a tots els seus fidels clients, servei de recollida a l’aeroport de Barcelona i a l’AVE de Lleida. També hi ha ofertes de cap de setmana a partir de 170 euros, apartament+excursió amb motos de neu+excursió guiada pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici o pel Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Entre altres ofertes destaquen una proposta de cap de setmana a partir de 105 euros per persona i nit (de divendres a diumenge, 2 nits + 2 forfaits). Igualment es pot gaudir d’una oferta d’allotjament entre setmana per 30 euros per persona i nit, per un mínim de 2 nits, al costat de les estacions d’esquí de Baqueria Beret, Espot o Port Ainé. 

www.clubvipbaquierapallars.com