27.05.2022 |
Viure als Pirineus

Tot a 29 euros el darrer cap de setmana de febrer a la Seu d'Urgell

Oferta turística vàlida del 26 al 29 de febrer, sota el lema 'Vine al cor del Pirineu, vine a la Seu'. La proposta també s'adreça als urgellencs per tal que gaudeixin dels serveis i la gastronomia que ofereixen aquests establiments hotelers.

Oferta 29 febrer (1)
El cartell de la campanya.
Tot a 29 euros el darrer cap de setmana de febrer a la Seu d'Urgell

Turisme Seu ha tornat a llançar una campanya especial de promoció on s'inclouen sis establiments hotelers de la Seu d'Urgell i del territori anomenada 'Tot a 29 euros', aprofitant que enguany el mes de febrer té 29 dies, fet que només es dóna cada quatre anys.

Aquesta oferta al preu unificat de 29 euros s'iniciarà divendres 26 de febrer i s'allargarà fins dilluns 29, i té com a lema 'Vine al cor del Pirineu, vine a la Seu'. Els establiments que hi participen són Era de Cal Bastida, Hotel Avenida, Hotel Nice, Hotel Andria, El Castell de Ciutat i Cerdanya Resort & Spa.

Les ofertes d'allotjament són variades, ja que n'hi ha a preu persona i nit, o bé per habitació i nit o per persona per a dues nits. A més, en algunes establiments s'inclouen l'esmorzar amb productes locals, esmorzar i sopar gastronòmic o esmorzar i aparcament gratuïts.

Oferta turística i gastronòmica també per als urgellencs

Aquesta oferta turística no només està adreçada als visitants a la nostra ciutat i comarca sinó que també està pensada pels urgellencs que vulguin gaudir durant el darrer cap de setmana del mes de febrer dels serveis i la gastronomia que ofereixen aquests establiments hotelers.

Les reserves es poden fer a través de la central de Turisme Seu, trucant al telèfon 973 35 15 11, per correu electrònic [email protected] Per més informació es pot consultar al web www.turismeseu.com

Tot a 29 euros el darrer cap de setmana de febrer a la Seu d'Urgell
Comentarios