Segon dia consecutiu de nevades generalitzades a tot l'Alt Pirineu

El mes de març té aquestes coses, ja se sap, i aquest dijous per segon dia consecutiu hi ha hagut nevades importants i generalitzades a tot l'Alt Pirineu.
Pla general de l'entrada a Puigcerdà, on es veu l'acumulació de neu a jardins i teulades. Imatge del 25 de març de 2020 (Horitzontal).
photo_camera Pla general de l'entrada a Puigcerdà. Foto: Albert Lijarcio

La neu ha arribat a molts punts del Pirineu a primera hora del matí d'aquest dijous. Tot i això, no s'han produït incidents remarcables, tenint en compte que bona part de la població està confinada a casa pel risc de contagi del coronavirus.

Pla general on es veu l'acumulació de neu als arbres i teulades de diverses cases de Martinet (Cerdanya) i l'edifici de l'escola, tancada al públic com a mesura preventiva pel coronavirus. Imatge del 25 de març de 2020 (Horitzontal).

A Puigcerdà s'hi han acumulat fins a 8 centímetres segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya, gruix similar al registrat en d'altres poblacions de la Cerdanya. Tot i això, amb el pas de les hores la neu, com va passar ahir, s'ha anat fonent.

comentaris