Puigcerdà potencia la promoció turística

Aquest divendres 27 de març, a les 20.30 hores, es presentarà al Museu Cerdà el material de promoció turística que s'ha treballat durant els darrers mesos des de l'ajuntament de Puigcerdà i el Patronat de Turisme.

PRESENTACIÓ FULLETÓ I VÍDEO
photo_camera El nou material conté vídeos i guies.

Les dos últimes eines de promoció que cal incloure a la llista existent seran les protagonistes de la presentació del proper divendres. D’una banda, la Guia d’Art i Patrimoni de la Cerdanya que inclou els principals atractius culturals de la comarca. Aquesta guia estarà disponible en català, castellà, anglès i francès.

D’altra banda, es presentaran dos vídeos promocionals de la comarca, un d’uns 2 minuts i un altre d’uns 9 minuts, on s’hi pot contemplar la majoria d’activitats que esportives i de natura que es poden dur a terme a la Cerdanya durant les quatre estacions de l’any. Aquest vídeo ha estat elaborat per La Cerdanya TV i ha comptat amb la participació de diferents empreses de Puigcerdà i la comarca.

Divendres s’aprofitarà també per mostrar altres materials turístics que s’han editat al llarg d’aquests anys i que serveixen per promocionar la vila i, endemés, són eines que des del Patronat de Turisme s’usen per a les fires i workshops: el vídeo de Puigcerdà Històric, una reproducció que mostra l’evolució de Puigcerdà des del segle XI fins al XIX; i els dos vídeos de promoció de Puigcerdà que es van filmar durant la Festa de l’Estany del 2013, que mostren una perspectiva aèria de la vila. Aquest vídeo el va realitzar l’empresa HEMAV.

Cal recordar que a banda d’aquest material, a l’Oficina de Turisme es poden trobar fulletons amb els principals punts culturals i turístics de la vila, una guia de senderisme (elaborada amb 4 idiomes) i altres publicacions que serveixen d’eina per promocionar i donar a conèixer Puigcerdà i la comarca.

comentaris