05.10.2022 |
Viure als Pirineus

Els empresaris del Pirineu exploren noves vies de comercialització de paquets turístics

El forfet “Sensacions Pirineus” permet gaudir d’allotjaments i d’activitats a les zones de l’Urgellet, el Baridà i l’alta i la baixa Cerdanya. Amb aquest projecte es vol vendre l’oferta turística de l’Alt Urgell i la Cerdanya i potenciar la marca Pirineus.

lles-martalasina
El senderisme és un element turístic en plena evolució.
Els empresaris del Pirineu exploren noves vies de comercialització de paquets turístics

Creat per l’agència de viatges Dyscover Pyrenees, el forfet ofereix als clients un tiquet per tal de portar a terme dues activitats combinades –a un preu fix–, que pot escollir segons el tipus de turisme, les preferències o el calendari. Els usuaris poden triar dues de les activitats a la natura que estiguin incloses al llistat segons els seus gustos: aventura, senderisme, ecoturisme, neu, cultura i benestar.

El projecte pretén ser transfronterer –també inclou els territoris francesos del Capcir i el Parc Natural Regional Pyrénées Catalanes– i vendre unes quaranta activitats totes al mateix preu. D’una banda, la iniciativa permet al client consultar totes les activitats que pot fer en un dia determinat i, de l’altra, facilita la feina a les empreses atès que les propostes turístiques del territori estan agrupades en una única plataforma. De moment, ja s’hi han acollit més de vint empreses.

En l’actualitat, la llista inclou una quarantena de propostes com ara senderisme, hípica, excursions culturals, escalada, geocaching, caiac, patinatge, tastet nordic walking, espeleologia, activitats ecoturístiques, circuit spa, pàdel o entrades a museus, entre d’altres. El preu del forfet és de 19 euros per als adults, de 15 euros per als infants de 7 a 16 anys i de 7 euros per als nens i nenes de 3 a 6 anys. També s’hi poden sumar complements amb la realització d’altres propostes, com ara barranquisme, ràfting, circuits amb BTT i viatges en globus, entre d’altres.

El forfet serà vàlid durant tot l’estiu, els dies festius i els caps de setmana de tot l’any. El producte es pot adquirir en establiments d’hostaleria i a les oficines de turisme i també es pot comprar per internet als webs www.pyreneescatalanes.com i www.discoverpyrenees.com.

Els visitants també poden optar per adquirir un paquet turístic que inclou allotjament en quatre categories de preu i el forfet d’activitats d’un, dos o cinc dies. La compra del paquet es pot fer sense data tancada per poder regalar.

Els empresaris del Pirineu exploren noves vies de comercialització de paquets turístics
Comentarios