La Muntanya d’Alinyà acollirà un camp de treball de la Fundació Catalunya-La Pedrera

La Fundació Catalunya-La Pedrera amplia aquest any les estades d’estiu, que fins ara es feien a MónNatura Pirineus, a l’espai de la Muntanya d’Alinyà.

Estades-Natura-MNPirineus
photo_camera Una de les estades de MónNatura Pirineus.

En aquest paratge únic situat als Prepirineus catalans, refugi d’espècies emblemàtiques com l’isard o el gall fer i l’única regió d’Europa on nidifiquen i s’observen amb facilitat les quatre espècies de voltors: voltor comú, trencalòs, voltor negre i aufrany, es realitzarà aquest el camp de treball naturalista de la Fundació Catalunya-La Pedrera amb l’objectiu de consolidar aquest projecte i ampliar l’oferta de cara al futur.

Del 3 al 16 de juliol i del 17 al 30 de juliol, els joves d’entre 15 i 17 anys podran conviure durant uns dies en un espai natural que permet prendre consciència de la importància que representa la conservació i preservació del medi a la Muntanya d’Alinyà. Aquest camp de treball es basarà en quatre projectes naturalistes: l’arranjament d’un aflorament d’aigua com a bassa per l’assentament d’amfibis, arranjaments de camins, col·laboració en el manteniment del canyet d’Alinyà i col·laboració en seguiment naturalistes (papallones, etc). El camp de treball es desenvoluparà en tendes de campanya ubicades a la finca del Ribatell (Alinyà). Aquesta finca disposa d’un edifici polivalent que serà d’ús exclusiu del camp de treball, zona de dutxes i serveis i una zona habilitada de pícnic amb aixopluc.

En la dotzena edició de les estades d’estiu i camps de treball de la Fundació Catalunya-La Pedrera, es realizaran quatre estades i un camp de treball a MónNatura Pirineus, i els nous camps de treball naturalistes a MónNatura Delta i a la Muntanya d’Alinyà. Les inscripcions ja estan obertes al portal web de MónNatura Pirineus.

Més informació: http://monnaturapirineus.com/ca/estades-de-natura-i-camps-de-treball