Les fires d'esquí de Bellver i la Pobla de Segur atrauen milers de persones

Bellver de Cerdanya celebra del 5 al 7 de desembre la XXIII edició de la Fira Pirineu Esport i Natura, en la qual el mercat d'esquí d'ocasió hi té un gran protagonisme. D'altra banda, a la Pobla de Segur es va celebrar aquest diumenge la FirasKi i Mercat de Segona mà d'esquí, muntannya i escalada que va atraure centenars de visitants.

IMG_20151206_101617
photo_camera Les fires i mercats d'esquí d'ocasió són un èxit. Aquesta imatge és del que es va fer a la Pobla de Segur.
La Firaski i Mercat de 2a mà d'esquí, muntanya i escalada de la Pobla de Segur, organitzat pel Club d'Esquí de la Pobla de Segur, va comptar amb 17 estands d'empreses i entitats relacionades amb el món de la natura, la neu i l'esquí, com Tavascan, Bussetus, Splitboard, Nzero, Boumort-Collegats, Explora Guies o Piritrek. També hi havia un simulador d'esquí i tallers infantils.
 
Segons els organitzadors de la Firaski, "l'èxit de l'espai de 2a mà ha estat absolut. A les 10 h ja hi havia cua per entrar a l'espai de 2a mà, sobretot per comprar material infantil d'esquiar, l'estrella de la Fira. S'han posat a la venta 900 articles, els més abundants botes i esquís d'esquí alpí, però també anoracs, cascs, ulleres, guants". El mateix va passar a Bellver de Cerdanya on abans d'obrir la fira el dissabte pel matí ja hi havia cues a l'entrada.
 
Durant la Firaski hi havia un estand de FGC on es podia fer la foto #LoTrenDeTots, la campanya de FGC per a posar cares a la imatge dels nous combois.