LA SEU D'URGELL

Una família "d'influenciadors" viu una experiència d'oci al Rafting Parc

Els bloggers de My Family Passport van visitar la Seu i el Rafting Parc i van comparteir la seva aventura a través de les xarxes socials. La visita d’aquests ‘influenciadors’ se n’ha fet difusió sota l’etiqueta #RaftingParc. A més està previst unes 10.000 impressions a Facebook i 200.000 a Twitter.

Piragüisme 2
photo_camera Una imatge de la jornada turística.

Aquesta família, formada pel pare, la mare i dos nens, han gaudit de les diverses experiències que ofereix Rafting Parc com el piragüisme, el ràfting i l’escalada al rocòdrom. També han dinat al renovat restaurant d’aquest mateix parc.

A més a més, aquests ‘influenciadors’ s’han desplaçat en BTT fins a la formatgeria artesana Cal Majuba. En la seva estada a la Seu d’Urgell també han pogut visitar l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i han conegut La Seu Medieval.

Travel with Kids Group

Aquesta família pertany a la comunitat de bloggers enfocada als viatges i experiències per al públic familiar anomenada Travel with Kids Group que conformen cinc bloggers diferents.

Travel with Kids blogs està format, a més a més de My Family Passport, pels blogs Bienvenidos a Lilliput, El Pachinko, Mi pequeño Gulliver i Viajares, els quals també compartiran aquesta experiència al Rafting Parc.

Aquesta comunitat està formada per un grup de comunicadors d’experiències que recorren el món amb els seus respectius fills i comparteixen les seves vivències en els seus blogs de viatge