TURISME

5 globus aerostàtics s'enlairen des de l'estació de muntanya de Vall de Núria per primera vegada a la història

Aquest dissabte 3 de febrer, a Vall de Núria, s'han enlairat per primera vegada en la història 5 globus aerostàtics, amb un total de 20 participants que han gaudit de l'oportunitat única de sobrevolar el Santuari de la Mare de Déu de Núria, proporcionant una perspectiva inigualable. Aquesta iniciativa, organitzada per l'estació de muntanya de Vall de Núria, FGC Turisme i l'empresa de globus aerostàtics Kon-Tiki, ha ofert una experiència única que ha permès als participants gaudir de les impressionants vistes panoràmiques de la vall i les muntanyes circumdants.
photo_camera Els globus aerostàtics que s'han enlairat des de Núria. Foto: X Communication
L'estació de muntanya de Vall de Núria ofereix un ampli ventall d'activitats per a l'ecoturisme i la natura, envoltada de cims de gairebé 3.000 metres d'altura, d'on neixen nombroses fonts i torrents els 365 dies de l'any. A més de les rutes de senderisme, Vall de Núria també ofereix l'oportunitat d'observar aus i participar en altres activitats relacionades amb la biodiversitat. Aquesta àrea es destaca pel projecte ECOVALL, que posa un èmfasi especial en les pràctiques sostenibles i la conservació de la natura.
3
Una de les imatges de l'ascensió. Foto: X Communication
Aquest projecte té l'objectiu de millorar, sensibilitzar i establir les bases per a una gestió més responsable en el futur, alhora que aspira a ser un motor econòmic per al territori, impulsant el turisme de manera sostenible. Al mateix temps, el Santuari de la Mare de Déu de Núria, amb les seves arrels i tradicions centenàries, proporciona un lloc de pelegrinatge, tranquil·litat i devoció mariana a gairebé dos mil metres d'altitud.
 
1
Una panoràmica de l'ascensió. Els globus aerostàtics que s'han enlairat des de Núria. Foto: X Communication