Roger Gravet, nou coordinador territorial de la Joventut Nacionalista de Catalunya a l’Alt Pirineu i Aran

L’assemblea pirinenca de la Joventut Nacionalista de Catalunya ha escollit aquest diumenge a l’urgellenc Roger Gravet com a nou coordinador territorial a la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran. Gravet, de 20 anys i estudiant d’International Business Economics, ha manifestat “l’agraïment per la confiança” i s’ha mostrat disposat a “treballar per fer créixer l’organització a les comarques pirinenques i contribuir a fer sentir la veu dels joves per fer un territori d’oportunitats i un país lliure”.
jnc_02052021
photo_camera Gravet, al centre de la imatge, és el nou coordinador territorial de la JNC a l’Alt Pirineu i Aran.

A l’assemblea també hi han participat el secretari general de la JNC, Álvaro Clapés-Saganyoles i l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega. Tots dos han coincidit a remarcar “la importància que els joves estiguin organitzats arreu, però especialment en un territori com el Pirineu”. Diversos militants urgellencs, cerdans i pallaresos han pres part en l’assemblea que també ha comptat amb la presència de l’alcalde de Ger i cap comarcal de Junts a la Cerdanya, Alfons Casamajor i l’exalcalde de la Seu i ex-secretari general de la JNC, Albert Batalla.

jnc2_02052021

L’acte ha servit també per acomiadar i agrair la tasca de les persones pirinenques associades a l’organització juvenil i que, havent complert els 30 anys, ja finalitzen la seva militància a l’entitat.

comentaris