14.05.2021 |
Viure als Pirineus

MEDI AMBIENT

El Parc Natural de l'Alt Pirineu obre les inscripcions pel curs de Bon Coneixedor del Parc

Aquest curs ofereix formació especialitzada i està adreçat, principalment, a guies professionals o persones que s'hi volen dedicar
PNAP curs bon coneixedor del Parc
El Parc Natural de l'Alt Pirineu ha obert el curs de bon coneixedor del Parc /PNAP
El Parc Natural de l'Alt Pirineu obre les inscripcions pel curs de Bon Coneixedor del Parc

El Parc Natural de l’Alt Pirineu ha obert aquest dimecres el període d’inscripcions per a una nova edició del curs de Bon/a Coneixedor/a del Parc (antic curs de Guia-Intèrpret). L’objectiu del curs es formar personal especialitzat en el coneixement i la divulgació dels valors del Parc i s'adreça, principalment, a les persones que s'hi dediquen professionalment o s'hi volen dedicar.

Es tracta de la quarta edició d’aquest curs, que l’any passat finalment es va haver de suspendre a causa de la situació de pandèmia.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 6 d’abril de forma telemàtica o presencial, a la seu administrativa del Parc, a Llavorsí. Si el nombre d’inscrits supera el nombre de places, es farà una selecció segons criteris de currículum i perspectives professionals.

La formació tindrà lloc entre el 26 d’abril i el 8 de juny i inclourà un apartat teòric (que es podrà realitzar de forma telemàtica o bé presencial, seguint les recomanacions vigents per fer front a la pandèmia en cada moment) i un altre, de pràctiques, amb sortides als diferents sectors del Parc. Els alumnes adquiriran coneixements sobre la normativa d’espais protegits, flora, fauna, hàbitats i ecologia del Parc Natural de l’Alt Pirineu, així com eines per a la interpretació del llegat cultural i natural de la zona, entre altres. 

Amb la superació del curs, s'obté l'acreditació de Bon/a Coneixedor/a del Parc Natural de l'Alt Pirineu i permet la inclusió de les activitats de divulgació que aquesta persona porti a terme com a guia-intèrpret al programa d'activitats del Parc, entre d’altres tipus de promocions.

El cost de la inscripció al curs és de 100€. Per les persones que cursin només el bloc específic, el preu és de 90€. La inscripció inclou el material didàctic.

El Parc Natural de l'Alt Pirineu obre les inscripcions pel curs de Bon Coneixedor del Parc
Comentarios