ESCOLES AGRÀRIES

L’Escola Agrària del Pirineu impulsa la formació específica de professionals del món eqüestre

Del 26 al 28 d’abril, 20 persones s’han format en l’ajustament de la muntura des del coneixement de l’anatomia i la biomecànica del cavall i del genet.

Escola Agrària del Pirineu formació equina 1
photo_camera L’Escola Agrària del Pirineu impulsa la formació específica de professionals del món eqüestre / EAP

Del 26 al 28 d’abril, l’Escola Agrària del Pirineu, centre públic del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC), ha organitzat el curs ‘Aprenem sobre Saddle Fitting’, amb un total de 20 persones que s’han format en el correcte ajustament de la sella de muntar. 

watermark_3-min
L’Escola Agrària del Pirineu impulsa la formació específica de professionals del món eqüestre / EAP

La finalitat de l’Escola Agrària del Pirineu és continuar impulsant la formació del sector equí, una de les principals línies d’actuació del centre, així com fer èmfasi en la importància del benestar animal i la qualitat de vida dels cavalls en el marc de l’esport. 

La formació ha estat impartida per Amanda Anderson, professional del sector eqüestre de gran renom internacional i experta en ‘Saddle Fitting’, el procés d’avaluació i adaptació de la muntura al cavall. “És més fàcil escollir la cadira adequada quan el genet entén les necessitats del cavall”, considera Anderson. 

comentaris