24.10.2020 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS SINDICALS GENERALITAT

La I-CSC seria primera força en unes eleccions sindicals a l'Alt Pirineu

En el cas que l'Alt Pirineu tingués Junta de Personal pròpia - i no provincial, com ara - a la I-CSC, amb el 48-50% dels vots aconseguits, li haurien correspost 6 ó 7 delegats dels 13 possibles.

Un acte públic de la I-CSC, dilluns dia 4, va donar el tret de sortida a les eleccions sindicals a la Generalitat de Catalunya/I-CSC
Un acte públic de la I-CSC, dilluns dia 4, va donar el tret de sortida a les eleccions sindicals a la Generalitat de Catalunya/I-CSC
La I-CSC seria primera força en unes eleccions sindicals a l'Alt Pirineu

La Intersindical-CSC ha estat la gran sorpresa a les eleccions sindicals de personal tècnic i administratiu de la Generalitat de Catalunya passant dels 4 delegats i delegades a les eleccions de 2015 a tenir-ne 35. Esdevé així la primera força a l’administració, empatada amb la IAC-Catac, que ha caigut de 40 a 35.

En el cas que hi hagués 'Junta de Personal de l'Alt Pirineu i Aran', del personal funcionari administratiu i tècnic de la Generalitat, - i no provincial, com ara - a la I-CSC, amb el 48-50% dels vots aconseguits, li haurien correspost 6 ó 7 delegats dels 13 possibles. La resta quedarien repartits entre les atres organitzacions sindicals.

Cal recordar que la Intersindical-CSC reclama, en el seu programa per a les eleccions a òrgans de representació del personal al servei de l'administració de la Generalitat, un marc de relacions laborals per vegueries que deixi enrere la divisió provincial.

Resultats a Catalunya

Eleccions sindicals Generalitat

Aquest creixement s’explica per diversos factors: en primer lloc el fet que a les eleccions d’enguany s’ha presentat candidatures a totes les eleccions (serveis centrals i les quatre delegacions territorials) mentre que el 2015 només es van presentar candidatures a serveis centrals i als serveis territorials de Barcelona.  Un segon factor de creixement ha estat el posicionament del sindicat republicà d’una manera molt clara i sense fisures en favor de la República Catalana i això ha comportat tenir una estreta col·laboració amb les ADIC (Assemblees en Defensa de les Institucions Catalanes arreu de la Generalitat) i també la visibilitat del sindicat republicà amb les diverses vagues generals que en el darrer any i mig hem convocat.

Els resultats obtinguts permetran l’entrada del sindicat republicà a la Mesa General de la Funció Públca per primera vegada, fet que comportarà la possibilitat d’influenciar en els acords i en les propostes de millora que es plantegin a la Generalitat de Catalunya.

Aquests resultats en aquestes eleccions són les primeres del cicle l’administració catalana, que continua amb les eleccions de personal docent no universitari i sanitat pública, sectors on la Intersindical-CSC esperem obtenir uns bons resultats per convertir-se en el sindicat republicà de l’adminsistració catalana.

La I-CSC seria primera força en unes eleccions sindicals a l'Alt Pirineu
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad