EQUIPAMENTS ESPORTIUS

Sort destina més de mig milió a l'adequació de l'estadi de piragüisme d'estil lliure

El projecte compta amb un pressupost de 531.088 euros i la seva redacció ha anat a càrrec de l'empresa d'enginyeria URGEB de la Seu d'Urgell

Sort estil lliure
photo_camera Copa del Món de caiac estil lliure/sort.cat

L’ajuntament de Sort preveu millorar el seu estadi de piragüisme. El projecte d'execució compta amb un pressupost de 531.088 euros i el ple de l'ajuntament el va aprovar el passat mes de novembre. La redacció del projecte ha anat a càrrec de l'empresa d'enginyeria URGEB de la Seu d'Urgell i el signa l'enginyer Joan Gurrera.

El projecte d'adequació i millora de l'estadi de piragúisme d'estil lliure a Sort pretén equipar-lo amb les instal·lacions necessàries per allotjar-hi el campionat del món d’estil lliure del 2019, segons consta a la mateixa memòria del projecte executiu. L’àmbit d’actuacions inclou un tram del riu d’uns dos-cents cinquanta metres de longitud i inclou també la construcció de nous accessos al curs fluvial. Pel que fa al canal, discorrerà pel marge dret del riu i té com a finalitat absorbir una bona part del cabal en cas d’avingudes i impedir d’aquesta manera danys a les instal·lacions al mateix riu. Més enllà de les competicions d’alt nivell, la millora de les instal·lacions es planteja també perquè s’utilitzin la resta de l’any per als entrenaments.