Sort ha celebrat aquest divendres i dissabte la 10a Mostra de Formatges Artesans de Catalunya, amb la participació de més de 20 formatgeries i tast de formatges marinats amb vi del Batlliu i cerveses artesanes del Pallars.
Programa de la Mostra
Divendres dia 15
10 A 21H – Mercat i àrea de tast. Amb l’animació de Tampanada Ràdio.
12.30H – Maridatge de formatges de la mostra i vins del Pallars, a càrrec del sommelier Ramon Roset.
16 A 18H – Ruta guiada per la història de la Vila de Sort.
Sortida: Presó-Museu “Camí de la Llibertat”
17.30 A 18.30H- Taller d’elaboració de mató, per a nenes i nens de 5 a 12 anys.
19H – Actuació muscial a càrrec de Carla Mateo i Dani Jiménez.
21.30H – “L’Étivaz”. Projecció del documental sobre la història d’un dels formatges més singulars de Suïssa, seguida d’un tast.
Cinema-Teatre “Els Til·lers“
Dissabte dia 16
10 A 21H – Mercat i àrea de tast. Amb l’animació de Tampanada Ràdio.
12 A 13H – Tasta-mos, cata de formatge a cegues, dinamitzada per l’humor pallarès de L’Esperanceta.
13H – Concert – Vermut, amb l’actuació musical de Corrandes són Corrandes.
16 a 18H – “BIU” un Tros de Sort, ruta de vins, paisatges i formatges pel Batillu de Sort.
Sortida des del Punt d’informació de la Mostra. Cal reserva prèvia.
17.30 A 18.30H- Activitat culinària, a càrrec de l’Escola d’hoteleria del Pallars – Institut Hug Roger III de Sort.
19H – Cloenda musical a càrrec del grup pallarès NA TIRANT.