DANSÀNEU, FESTIVAL DE CULTURES DEL PIRINEU

El Petit de Cal Eril i Montserrat Selma protagonistes d'una nit única de música i dansa

Fomentar la trobada i la mescla entre artistes: aquest és el comú denominador d’aquest tram final del Dansàneu.
Dansàneu
photo_camera La ballarina Montserrat Selma amb la violinista Marie Perera/Joan Blanco

Fomentar la trobada i la mescla entre artistes: aquest és el comú denominador d’aquest tram final del Dansàneu. Aquest dijous el  Festival ha ofert una magnífica actuació de la ballarina Montserrat Selma amb la violinista Marie Perera. Música i ball flamenc en un duet delicadíssim. A continuació, El Petit de Cal Eril , va il·luminar la cinquena nit de Dansàneu 2020 amb la seva energia fosca, i compartint algunes cançons amb l'art en moviment de Montserrat Selma.

Aquest divendres és el torn del circ contemporani de Nilak que se sumarà a la música d’arrel del percussionista pirinenc Arnau Obiols, a les 19.00 h al Firal d’Esterri d’Àneu.

També aquest divendres a les 23.00 h la tríada de veus que formen Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Montfort, Marala Trio, actuaran al Jardí de Gallimó d’Esterri d’Àneu (en cas de pluja, al Firal d’Esterri d’Àneu) i posaran la rúbrica a la jornada de divendres compartint un recull de cants de la tradició i amb un marcat accent d’arrel. Tot plegat en un dia que, com ja és habitual, s’inicia amb la tradicional excursió naturalista a peu a les 10.30 i a les 12.00 h, aquest any a la Vall de Son i dividida en dos grups, per garantir les distàncies de segur

comentaris
Més a Pallars Sobirà