MÚSICA

El Petit de Cal Eril actuarà a la cinquena edició del Festival Maldaltura de Llessui

Amb aquest festival, els promotors volen acostar a Llessui i al Pallars Sobirà, una proposta musical de qualitat i al mateix temps oferir una experiència singular

Maldaltura-2014 2
photo_camera Una edició anterior del Festival Maldaltura, a Llessui

Els prats verds de Llessui acolliran el 20 i 21 de juliol la cinquena edició del Festival Maldaltura, un certamen de petit format i de proximitat. El Maldaltura-Festival de Música Independent de Llessui és una alternativa musical de qualitat en un entorn natural de muntanya. Una experiència singular a 1417 metres d'altitud, al capdamunt de la Vall d'Àssua.

Festival Maldaltura de Llessui

(Foto: Mariona Batllés Rey)

El Maldaltura (Festival de música de Llessui) és un projecte dirigit i coordinat per l’Associació Cultural Maldaltura (sorgida de l’associació L’Eix Del Mal). Amb aquest festival, els promotors volen acostar a Llessui i al Pallars Sobirà, una proposta musical de qualitat i al mateix temps oferir una experiència singular a tot el públic que decideix viure el cap de setmana del Maldaltura.

Aquest 2018 el Festival comptarà amb les actuacions de: Alberto Montero, El petit de Cal Eril, Ferran Palau, Gúdar, Kiwis, Los Ganglios, Manu Ferrón, Side Chick, Yawners, Pin & Pon dj’s i Ultra-Local Records dj’s.

comentaris