PIRAGÜISME D'AIGÜES BRAVES

La Noguera Pallaresa i el camp de regates l’Aigüerola de Sort seran novament l'escenari de grans competicions

El riu Noguera Pallaresa inicia el calendari de competicions 2024 en aigües braves el pròxim 20 d'abril.
Aigües braves Noguera Pallaresa 1
photo_camera El riu Noguera Pallaresa inicia el calendari de competicions 2024 en aigües braves el pròxim 20 d'abril / @visitpallars

El riu Noguera Pallaresa inicia el calendari de competicions 2024 en aigües braves el pròxim 20 d'abril. Els palistes i els clubs de piragüisme pallaresos estan entrenant i competint amb grans resultats.

La primera prova tindrà lloc aquest dissabte 20 d'abril amb la 2a Copa Catalana d'Eslàlom, organitzada per l'Associació Esportiva Pallars i el 27 d’abril el Campionat de Catalunya de Descens, organitzat pel Sícoris Club. Tot seguit, l'estil més acrobàtic de les aigües braves debutarà al maig amb la 2a Copa d’Espanya d’Estil Lliure els dies 11 i 12 de maig, organitzada pel Club Salt-Ter, i seguirà el XXII Campionat d'Espanya d'Estil Lliure els dies 8 i 9 de juny, organitzat pel Club Kayak Sort . A finals de juny, es duran a terme la 2a Copa Catalana de Joves Promeses (29 de juny) i la 3a Copa Catalana d'Eslàlom (30 de juny), ambdues organitzades per l'Associació Esportiva Pallars.

Aigües braves Noguera Pallaresa 2
El riu Noguera Pallaresa inicia el calendari de competicions 2024 en aigües braves el pròxim 20 d'abril / @visitpallars


El mes de juny culminarà amb el començament de la 60a edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa, festa declarada d'Interès Turístic Nacional, que s'iniciarà el 29 de juny i es prolongarà fins al 7 de juliol. Aquest esdeveniment és la gran celebració de les aigües braves del Noguera Pallaresa, amb diverses activitats competitives i participatives, així com propostes lúdiques d'ambient gastronòmic i musical. La programació del Ral·li culminarà amb la prova de la 3a Copa d'Espanya d'Eslàlom de Joves Promeses els dies 6 i 7 de juliol.

Aigües braves Noguera Pallaresa 4
El riu Noguera Pallaresa inicia el calendari de competicions 2024 en aigües braves el pròxim 20 d'abril / @visitpallars


Per tancar l'any, tot i que el calendari esportiu podria incloure altres competicions no previstes en aquest moment, finalitzarà al setembre amb el Campionat de Catalunya d'Estil Lliure (21 i 22 de setembre) i el Campionat de Catalunya d'Eslàlom Joves Promeses (28 de setembre) organitzades per l’Associació Esportiva Pallars.

Destaquem els excel·lents resultats assolits any rere any pels palistes pallaresos i l'esforç dels clubs i els seus voluntaris en l'organització d'aquests grans esdeveniments.

Més a Pallars Sobirà