ESPAIS NATURALS

Un motorista agredeix un vigilant del Parc Natural de l'Alt Pirineu en una pista de la Vall de Bonabé

El motorista va pegar al vigilant després que aquest li fes saber que no era permesa la circulació motoritzada en aquesta zona del PNAP.
Agents Rurals prohibició circulació motoritzada
photo_camera Imatge d'arxiu d'un Agents Rurals en una pista restringida al pas de vehicles / AGENTS RURALS

Un motorista va agredir aquest divendres a la tarda un vigilant del Parc Natural de l’Alt Pirineu, segons van explicar des del Departament d'Acció Climàtica i vam publicar ahir a VIURE ALS PIRINEUS.

Fonts del Departament d'Acció Climàtica han concretat que els fets van passar en una pista de la zona de la Vall de Bonabé on no és permesa la circulació de vehicles. El motorista va pegar al vigilant després que aquest últim li fes saber que no podia circular per aquesta zona del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural fa una crida a la responsabilitat i demana als usuaris dels espais naturals protegits que facin cas de les indicacions dels vigilants i el personal dels parcs naturals i els agents rurals. En aquest sentit recorden que aquest cap de setmana s’ha activat el Pla Alfa 3 per risc d’incendi i que actualment continua actiu. L’activació del Pla comporta restriccions en els espais naturals de l’Albera, el Montgrí i Cap de Creus.

Més a Pallars Sobirà