02.10.2022 |
Viure als Pirineus

Ja està disponible el nou servei de bibliopiscina a Sort!

La piscina municipal de Sort ja compta amb el nou servei de bibliopiscina, una iniciativa de la Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Sort amb el suport tècnic de la Biblioteca Pública de Sort.
bibliopiscina-02
Espai Bibliopiscina, a la piscina municipal de Sort.
Ja està disponible el nou servei de bibliopiscina a Sort!

Tothom qui faci ús d’aquest servei, totalment gratuït i a l’abast de tots els usuaris de la piscina, podrà gaudir d’una selecció de llibres il·lustrats i revistes infantils, premsa diària i revistes d’actualitat, esports, viatges, cuina… Aquest fons s’anirà reforçant i ampliant durant l’estiu, de manera que cada cop que vagis a la piscina hi haurà alguna cosa nova per llegir!

La normativa del servei és ben senzilla: només cal tractar els llibres i revistes amb cura i tornar-los al buc o prestatge un cop els hagis llegit! Això sí, no hi ha servei de préstec domiciliari: és a dir, no te’ls pots emportar a casa!

Amb aquest nou servei es posa de relleu la voluntat de l’Ajuntament de Sort de fomentar la cultura i l’hàbit de la lectura entre els nostres veïns i visitants i es millora l’oferta de serveis disponibles a la piscina municipal de Sort, que fins a l’11 de setembre obre cada dia, de dilluns a diumenge, de 2/4 d’11 del matí a 8 de la tarda (10.30 – 20.00h); trobareu detalls de les condicions d’ús i tarifes d’accés a la pàgina web de l'Ajuntament de Sort.

Ja està disponible el nou servei de bibliopiscina a Sort!
Comentarios