Els veïns i usuaris d'Espot podran triar el nom del nou telecadira

Està previst que entri en funcionament la temporada d'hivern 2019-2020

Pla general de la base del telecadira La Roca d'Espot Esquí amb les cadires buides i aturades, el 4 de febrer de 2019 (Horitzontal).
photo_camera Base del telecadira La Roca d'Espot Esquí amb les cadires buides i aturades.

L'estació d'esquí d'Espot, al Pallars Sobirà, ha iniciat aquest dilluns un concurs pel qual els veïns i usuaris podran escollir el nom del nou telecadira que entrarà en funcionament la pròxima temporada d'hivern. Les votacions es podran fer a través de la web d'Skipallars, d'Espot i Port Ainé i de les xarxes socials de les estacions fins al dia 1 d'agost. Es podrà votar entre La Roca (últim nom que tenia el telecadira), Estanyets (nom de la zona on arriba el telecadira, cota 2.000) i Pui de Linya (nom de la muntanya situada al costat de l'estació, on abans de la seva posada en marxa ja s'hi feien competicions esportives). L'opció amb més vots serà la seleccionada i entre els participants se sortejarà un forfet de temporada de les estacions d'Espot i Port Ainé per a l'hivern 2019-2020.

Aquests dies s'han començat les tasques de desmuntatge de l'antic telecadira, avariat la passada temporada i està previst que en unes setmanes comencin les obres d'instal·lació del nou telecadira.

Més a Pallars Sobirà